Referenties

“Behandelingen waren erg nuttig. Voorlichting duidelijk en erg plezierig. Er werd goed aangegeven wat er aan de hand was en er was verteld wat ik kon verwachten.”

“Onder behandeling geweest bij Myriam, ik ben erg tevreden en zou haar zeker aanbevelen bij familie en vrienden.”

“Veel aandacht voor de patiënt. Alle stappen en eventuele pijnklachten worden goed uitgelegd.”

“Myriam is erg punctueel, ik werd steeds netjes op tijd geholpen. Accommodatie is prima. Ik loop al meerdere jaren in deze praktijk als patiënt, van alle therapeuten vind ik Myriams behandelingen het meest effectief en ze is erg professioneel.”

“Heel tevreden.”

“Fantastische vrouw! Attent en vakkundig maar ook kritisch naar de patiënt. Sociaal en betrokken.”

“Myriam is niet alleen zeer bekwaam, zij heeft daarbij veel interesse in het wel en wee van de patiënt en daarbij viel het op dat zij een week later informeerde naar hetgeen besproken was en dat geeft aan dat haar belangstelling niet gespeeld was, kortom ik kan niet anders dan haar warm aanbevelen.”

“Voorlichting tijdens de behandelingen was duidelijk en erg plezierig. Er werd goed aangegeven wat er aan de hand was en wat ik kon verwachten. Myriam is erg respectvol, vriendelijk en attent.”

“Ik ben zeer tevreden over de behandeling en over de zorgverleners.”

“Ben zeer tevreden over de behandeling van mijn meerdere chronische klachten en zou Myriam zeker aanbevelen.”

“Ik ben goed geholpen”

“Myriam is kundig, heeft een luisterend oor en is zeer begaan met de patiënt. Zij heeft mij niet alleen lichamelijk enorm geholpen, maar ook geestelijk bijgestaan. Dat waardeer ik enorm. Een zeer toegewijde en professionele fysiotherapeut.”

“Ik heb prima ervaringen met Myriam. Zij luistert goed naar je en pakt de vervelende plekken goed aan. Geeft de juiste oefeningen mee waar ik veel aan heb gehad en nog heb. Is zeer geïnteresseerd in je doen en laten, ik ben zeer tevreden.”

“Myriam heeft mij uitstekend geholpen. Ze nam voldoende tijd om mijn verhaal aan te horen en ook om haar diagnose en behandeling uit te leggen.”

“Ik ben onder behandeling geweest van Myriam en zeer tevreden.”